prodaja lajkova

Prodaja lajkova

Prodaja lajkova

Naši proizvodi su tu da ti učine dan prijatnijim, da se osećaš moćnije, da tvoja prezentacija bude vidjenija, da tvoji prijatelji i poznanici znaju da si interesantna ili tražena osoba. Svi volimo da budemo značajni i to nije ništa loše, naprotiv.

Ako to već jesi – odlično! Ovo ti je samo prilika da uz malo napora održiš ili povećaš svoju popularnost ili važnost u očima svojih prijatelja i poznanika.

Ako nisi – ovo je onda prilika da postaneš ta osoba koju drugi primećuju, koju cene, prate svaki korak, reakciju ili nameru. Pokaži da su tvoja dela vredna pažnje.

KAKO?

Lako Tako

Sve što ti je potrebno – to je da se opredeliš za PODUHVAT.

Šta je PODUHVAT?
Poduhvat je jedna vrsta akcije – zapravo proizvoda kojeg mi nudimo. Poduhvat su svi lajkovi, pregledi, deljenja, praćenja, odnosno sve aktivnosti koje obuhvataju razne društvene mreže a na kojima imaš naloge – ti ili tvoji prijatelji i poznanici. 

 

Kako poručiti lajkove

Uslovi za lajkovanje

Lajkove, preglede, pratioce i ostale aktivnosti, možeš poručiti tako što ćeć u shop-u ili  na bilo kojoj stranici sa desne strane u sajdbaru, odabrati opciju za koju želiš da se opredeliš.

SHOP :

  1. Nakon odabrane opcije (facebook , twitter , youtube, hitmix itd.) prikazaće ti se odabrani skup proizvoda.
  2. Iz datog skupa možeš odabrati željenu opciju (lajk-like, deljenje-share, pratioci –follow itd. i takodje se opredeliti za količinu (100, 200…… 10 000) i kliknuti na odabrani proizvod.
  3. Kada je proizvod odabran, potrebno je kliknuti u gornjem desnom uglu na “korpu” i tada će se otvoriti opcija u kojoj ćeš kliknuti na “nastavi sa plaćanjem“.
  4. Nakon toga će se otvoriti stranica u kojoj ćeš upisati svoje podatke i odabrati način plaćanja.
  5. Na istoj stranici, sa desne strane u gornjem delu, će biti otvoreno polje “zabeleška o porudžbini”. U to polje je neophodno uneti URL (link) posta, stranice, youtube videa ili naloga, za koji želiš da bude lajkovan, pregledan, deljen itd.
  6. Poslednji korak – odaberi način plaćanja i klikni na “potvrdi” polje (crveni pravougaonik, desno dole) kako bi postupak kreiranja porudžbine bio završen.

Da bi neki post, fotografija, stranica ili profil, mogli da budu lajkovani, moraju biti u “public” varijanti, odnosno ne smeju biti zaključani samo za prijatelje ili pratioce.

Isto tako, moraju se poštovati pravila dotičnih društvenih mreža, odnosno ne mogu se na bilo koji način podržavati, propagirati ili širiti sadržaji koji u sebi imaju notu vredjanja, pretnji, rasne ili bilo kakve druge diskriminacije, sadržaji koji promovišu pornografiju, kriminal, trgovinu narkoticima, oružjem i drugim zabranjenim sredstvima.

Prodaja lajkova, osim što neposredno omogućava da obogatiš značaj svoje prisutnosti na internet portalima, otvara i mogućnost zarade. Na koji način Prodaja Lajkova može da donese zaradu, smo detaljnije pojasnili na stranici MEGA LAJKER , dok ćemo ovde sagledati neke druge aspekte. Prodaja lajkova može da bude odličan dodatni prihod. Isto tako, prodaja lajkova može da bude i odlična zabava. Takodje, prodaja lajkova može da bude i vrlo prigodan i interesantan poklon i zato ne treba da čekaš, već postani MEGA LAJKER.