Kako do zarade

Naš Affiliate sistem (pridruženi članovi), ti omogućava opciju stvaranja zarade. Na koji način naš sistem zarade funkcioniše?

Prvo što je potrebno, to je da postaneš naš pridruženi član  – “MEGA LAJKER”. Da bi postao MEGA LAJKER, sve što ti treba, jeste da popuniš obrazac: Hoću da postanem MEGA LAJKER

Nakon popunjavanja i slanja obrasca, naš sistem te evidentira i dobijaš svoj pristupni kod za svoju MEGA LAJKER stranicu na kojoj se vodi evidencija tvogstanja – uplata i isplata.

Drugi uslov, da bi postao MEGA LAJKER, je da izvšiš avansnu uplatu od najmanje 1.000 dinara, kako bi ostvaro popust od 20% za svaki “PODUHVAT”. Osim popusta koji na ovaj način ostvaruješ, naš sistem ti na taj način omogućava da se tvoj PODUHVAT brzo realizuje, jer nema čekanja uplate, pošto za odabrani PODUHVAT, možemo odmah da angažujemo sredstva koja imaš na tvom avansnom MEGA LAJKER računu. Kada, kako i koliko ćeš naplatiti angažovani PODUHVAT svome korisniku, to je stvar koju samostalno rešavaš – što ti omogućava da ostvariš i dodatnu zaradu.

PODUHVAT je svaki angažman lajkova, pregleda, pratioca ili mix paket koji realizuješ. Odlučili smo se za ovaj termin koji objedinjuje sve akcije, kako bi svaka dalja komunikacija bila jednostavnija i jednoznačnija.

check-curious-eye-41558